Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marjolein en Justin: “We konden genieten van de prachtige plekken, wat een luxe!”

Marjolein en Justin in de ArenA

De AFCA Supportersclub stelt voor iedere thuiswedstrijd van Ajax twee kaarten beschikbaar (supporter + begeleider) voor supporters die het momenteel niet makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door een ziekte, handicap of een andere maatschappelijke beperking. Eerder publiceerden we de volgende verslagen:

Dit keer is het de beurt aan Marjolein, die een verslag heeft geschreven over de wedstrijd die ze samen met haar zoon Justin heeft bezocht.

Het verslag van Marjolein en Justin:

AJAX – Almere City, 12 mei 2024

“We konden genieten van de prachtige plekken, wat een luxe!”

Toen ik over de AFCA Supportersclub Clubactie las, waarbij je iemand voor een Ajax thuiswedstrijd op kon geven, omdat hij/zij het verdient en/of moeilijk heeft, dacht ik meteen aan mijn zoon Justin. Want op zijn 14e heeft hij zijn kruisband afgescheurd en nu mocht hij eindelijk geopereerd worden op zijn 16e! Er is dus nog een lange weg te gaan…

Wat waren we blij toen we na onze aanmelding werden uitgenodigd om de laatste thuiswedstrijd van AJAX bij te mogen wonen. We stonden netjes op tijd bij het beeld van Bobby Haarms, waar ons de vrijkaarten werden overhandigd. Eenmaal binnen in het stadion konden we alleen maar genieten van de prachtige plekken, wat een luxe!

Justin in de ArenA

Met 3 goals (hattrick) die voor onze neus gescoord werden door Steven Bergwijn, kon onze dag niet meer stuk en dat allemaal op Moederdag! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: ‘AFCA Supportersclub ontzettend bedankt!’ ❌❌❌

Groeten van Marjolein en Justin

Marjolein en Justin bij de ArenA