Search
Close this search box.

Lass (11) en zijn onvergetelijke Ajax-ervaring

Lass en zijn vader in de ArenA

De AFCA Supportersclub stelt voor iedere thuiswedstrijd van Ajax twee kaarten beschikbaar (supporter + begeleider) voor supporters die het momenteel niet makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door een ziekte, handicap of een andere maatschappelijke beperking. Eerder publiceerden we het verslag over de dag van Cees (9). Dit keer is het de beurt aan de Jasper, die een verslag heeft geschreven over de wedstrijd die hij met zijn elf jaar oude zoon Lass heeft bezocht.

Voor verschillende wedstrijden na de winterstop hebben we deze twee kaarten ook nog beschikbaar. Ken jij een supporter die een dagje Ajax verdient? Geef hem of haar dan hier op. Na je aanvraag hoor je zo snel mogelijk van ons.

Er gelden enkele voorwaarden:

  • De aanmelder of degene die aangemeld wordt moet lid zijn van de AFCA Supportersclub. Nog geen lid? Je kunt je gemakkelijk aanmelden.
  • Op de wedstrijddag kunnen foto’s worden gemaakt van de supporter en begeleider.
  • De supporter en begeleider kunnen worden weergegeven in een bericht inclusief foto op de kanalen van de AFCA Supportersclub.
Het verslag, geschreven door de vader van Lass:

AJAX – PEC Zwolle, 17 december 2023

“Dit was de allerlekkerste frikadel ooit!” was de reactie van Lass toen hij na de wedstrijd Ajax – PEC bij de FEBO stond. Dit was zijn reactie om te laten weten hoe mooi deze dag voor hem was.

Lass heeft de auto-immuunziekte diabetes type 1. En waar het leven in het verleden vanzelf ging, moet hij tegenwoordig over alles was hij eet, drinkt en doet nadenken.

De AFCA Supportersclub heeft het met de Clubactie mogelijk gemaakt dat Lass een dagje kon genieten van ons aller Ajax. Hoe toevallig was het dat de wedstrijd gelijk viel met de dag dat hij de diagnose heeft gekregen vorig jaar.

Lass bij standbeeld Bobby Haarms

We kregen een prachtige plek, dicht bij het veld, zodat we de spelers van dichtbij konden zien. Zo heeft Ajax deze bittere dag kunnen veranderen in een betere herinnering. Al had die uitslag er wat ons betreft wel wat positiever uit mogen zien. 😉

Bedankt AFCA Supportersclub voor deze onvergetelijke ervaring!

Groeten, Jasper & Lass

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!