Zoek
Sluit dit zoekvak.

Martin gunde zijn collega John een mooie dag met veel plezier

Martin en John in de ArenA

De AFCA Supportersclub stelt voor iedere thuiswedstrijd van Ajax twee kaarten beschikbaar (supporter + begeleider) voor supporters die het momenteel niet makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door een ziekte, handicap of een andere maatschappelijke beperking. Eerder publiceerden we de volgende verslagen:

Bij de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles reserveerden we de kaarten voor John en Martin. Vanwege privéomstandigheden hebben Martin en John helaas geen verslagje kunnen schrijven over hun aanwezigheid tijdens de Ajaxwedstrijd. Toch delen we alsnog hun verhaal, omdat ze samen erg hebben genoten bij de wedstrijd, afgelopen april. Nadien heeft Martin de AFCA Supportersclub (ook namens John) bedankt voor de leuke avond en heeft hij de foto’s van de mooie momenten in de ArenA met ons gedeeld.

Het verhaal van John en Martin:

AJAX – Go Ahead Eagles, 4 april 2024

“Martin gunde zijn collega John een mooie dag met veel plezier”

Martins collega John is werkzaam als vrijwilliger op zijn werkplek en heeft het syndroom van Down. Omdat John een groot fan is van Ajax en het soms niet gemakkelijk heeft, heeft Martin hem opgegeven voor onze mooie AFCA Supportersclub Clubactie.  

John in de ArenA

Dit was wat Martin ons vertelde over John: “Voor deze jongen zou een droom uitkomen als hij nog eens een Ajaxwedstrijd mag meemaken in het stadion. Deze jongen is één dag in de twee weken vrijwilliger bij mij op het werk en dan hebben we het altijd over Ajax.” 

John

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!