Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een opkikker voor Lynn (9)

Lynn met Kristian Hlynsson

De AFCA Supportersclub stelt voor iedere thuiswedstrijd van Ajax twee kaarten beschikbaar (supporter + begeleider) voor supporters die het momenteel niet makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door een ziekte, handicap of een andere maatschappelijke beperking. Eerder publiceerden we het verslag over de dag van Cees (9) en het verslag over de ervaring van Lass (11). Dit keer is het de beurt aan de Andreas, die een verslag heeft geschreven over de wedstrijd die hij met zijn negen jaar oude dochter Lynn heeft bezocht.

Voor verschillende wedstrijden na de winterstop hebben we deze twee kaarten ook nog beschikbaar. Ken jij een supporter die een dagje Ajax verdient? Geef hem of haar dan hier op. Na je aanvraag hoor je zo snel mogelijk van ons.

Er gelden enkele voorwaarden:

  • De aanmelder of degene die aangemeld wordt moet lid zijn van de AFCA Supportersclub. Nog geen lid? Je kunt je gemakkelijk aanmelden.
  • Op de wedstrijddag kunnen foto’s worden gemaakt van de supporter en begeleider.
  • De supporter en begeleider kunnen worden weergegeven in een bericht inclusief foto op de kanalen van de AFCA Supportersclub.
Het verslag, geschreven door de vader van Lynn:

AJAX – RKC Waalwijk, 21 januari 2024

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN! 

Wat een verrassing was het voor Lynn om een thuiswedstrijd in de Johan Cruijff ArenA bij te mogen wonen.  

Mijn dochter Lynn (9 jaar) is vorig jaar aangereden door een auto, waardoor meerdere tanden beschadigd raakte en scheef in haar kaak gedrukt waren. Dit was behoorlijk pijnlijk en ik vond dat Lynn hierdoor wel een leuke dag als opkikker kon gebruiken. Daarom heb ik haar als haar vader aangemeld voor de clubactie ‘Thuiswedstrijd Dagje Ajax’ en deze werd gelukkig goedgekeurd! 

Lynn en Andreas bij standbeeld Bobby Haarms

Lynn is een groot fan van Ajax en heeft weleens wedstrijden bezocht, maar zo dicht op het veld hebben we nog nooit gezeten. Dit alles dankzij de vrijkaarten van de AFCA Supportersclub. Nadat we buiten het stadion hadden afgesproken om de kaarten van AFCA Supportersclub in ontvangst te nemen, gingen we op deze koude zondag snel het stadion in. Eenmaal binnen keek Lynn haar ogen uit, want wat een geweldige plaatsen hadden we gekregen. We zaten heel kort op het veld.  

Het werd een middag om nooit meer te vergeten met een mooie overwinning voor Ajax! AFCA Supportersclub: bedankt!! 

Groeten van Andreas en Lynn

Lynn en Andreas in de ArenA

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!