Search
Close this search box.

Sebas en Peter: “Wij hebben een mooie dag gehad!”

Sebas en Peter in de ArenA

De AFCA Supportersclub stelt voor iedere thuiswedstrijd van Ajax twee kaarten beschikbaar (supporter + begeleider) voor supporters die het momenteel niet makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door een ziekte, handicap of een andere maatschappelijke beperking. Eerder publiceerden we de volgende verslagen:

Dit keer is het de beurt aan Sebas, die een verslag heeft geschreven over de wedstrijd die hij met zijn schoonvader Peter heeft bezocht.

Het verslag, geschreven door Sebas:

AJAX – NEC, 18 februari 2024

WIJ HEBBEN EEN MOOIE DAG GEHAD!

Allereerst willen wij (mijn schoonvader Peter en ik) de AFCA Supportersclub onwijs bedanken voor deze mooie dag.

Vlak voor de kerst heb ik mogen vertellen aan mijn schoonvader dat hij was uitgekozen door de AFCA Supportersclub om naar een thuiswedstrijd van Ajax te gaan. Hier was hij natuurlijk razend enthousiast over en na bijna 2 maanden erover het te hebben gehad was het dan eindelijk zo ver tijdens Ajax – N.E.C.

Door zijn MS (zenuwziekte) zijn uitjes wat lastiger te plannen. Maar ik vond dat hij een dagje Ajax zeker verdiende. Bovendien zijn we allebei verliefd op Ajax en Amsterdam, dus kon ik deze kans niet laten liggen en ik heb hem met succes aangemeld voor de Clubactie van de AFCA Supportersclub.

Sebas en Peter bij standbeeld Bobby Haarms

Na eerst al een gezellige heenrit te hebben gehad, hebben wij ons verzameld bij het standbeeld van Bob Haarms.

Toen we eenmaal het stadion binnenkwamen en zagen dat we zulke mooie (en voor hem goed te bereiken) plekken hadden gekregen, waren we helemaal enthousiast. Afscheid Alvarez, record voor Ajax-legende Schöne, het kon niet op. Het resultaat was helaas niet in het voordeel van Ajax, maar al met al hebben wij een mooie dag gehad.

Groeten, Sebas & Peter

Uitzicht Sebas en Peter ArenA

 

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!