Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marit en Erwin: “Wat hebben wij genoten!”

Erwin en Marit bij Ajax

De AFCA Supportersclub stelt voor iedere thuiswedstrijd van Ajax twee kaarten beschikbaar (supporter + begeleider) voor supporters die het momenteel niet makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door een ziekte, handicap of een andere maatschappelijke beperking. Eerder publiceerden we de volgende verslagen:

Dit keer is het de beurt aan Marit, die een verslag heeft geschreven over de wedstrijd die zij met haar vader Erwin heeft bezocht.

Het verslag, geschreven door Marit:

AJAX – FC Utrecht, 3 maart 2024

“Wat hebben wij genoten!”

Omdat mijn vader sinds kleins af aan groot fan van Ajax is en hij veel zorgen om mijn moeder had (zij kampte met een ongeneeslijke ziekte), gunde ik hem een onbezorgde dag bij Ajax. Vandaar dat ik hem enkele maanden terug heb aangemeld voor de mooie clubactie van de AFCA Supportersclub.

Wat waren we blij dat we door de Supportersclub uitgenodigd werden om naar de thuiswedstrijd Ajax – FC Utrecht te mogen gaan. Mijn vader en ik zijn al ons hele leven fan van Ajax, dus dit was een hele leuke verassing. Ook waren we blij verrast om zo dicht bij het veld te mogen zitten.

Na flink veel vertraging te hebben gehad om bij de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam te komen, werden de vrijkaarten na onze verlate aankomst overhandigd door de penningmeester van de Supportersclub en werd er een foto gemaakt. Met de vrijkaarten in de hand liepen we naar ingang West D.

Eenmaal aangekomen bij onze zitplaatsen, bewonderden we het mooie zicht dat we hadden op het veld. De spelers zoals Henderson en Brobbey zagen we vlakbij ons spelen. Vanaf onze zitplekken konden we de wedstrijd van heel dichtbij goed volgen.

We willen de AFCA Supportersclub heel erg bedanken voor deze dag, het is fantastisch dat zij dit doen voor mensen die het even wat lastiger hebben.

We hebben erg genoten en gelukkig heeft Ajax gewonnen; dus beter kon niet!

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!