Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patrick en Tijmen: “Bedankt voor een geweldige belevenis bij Ajax!”

Patrick en Tijmen in de ArenA

De AFCA Supportersclub stelt voor iedere thuiswedstrijd van Ajax twee kaarten beschikbaar (supporter + begeleider) voor supporters die het momenteel niet makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door een ziekte, handicap of een andere maatschappelijke beperking. Eerder publiceerden we de volgende verslagen:

Dit keer is het de beurt aan Hanneke, die een verslag heeft geschreven over de wedstrijd die haar man Patrick samen met zijn zoon Tijmen (12) heeft bezocht. Tijmen heeft meegeholpen met het schrijven van het verslag.

Het verslag, geschreven door Hanneke en Tijmen:

AJAX – Fortuna Sittard, 10 maart 2024

“Bedankt voor een geweldige belevenis bij Ajax!”

Tijmen (12 jaar) is een tijdje geleden door zijn tante Geertje opgegeven voor onze Clubactie, om een thuiswedstrijd van Ajax bij te wonen. Dit omdat Tijmen jonge mantelzorger is van zijn vader, die een bipolaire stoornis heeft. Wat was Tijmen blij toen hij hoorde dat hij met zijn vader naar de ArenA mocht. Hij moest alleen nog heel lang wachten tot die mooie dag. 

Tijmen bij de ArenA

Afgelopen 10 maart was het eindelijk zover. Glunderend stond Tijmen met zijn vader te wachten op penningmeester Robert, die de kaartjes kwam overhandigen bij het beeld van Bobby Haarms.

Eindelijk was hij daar bij de Johan Cruijff ArenA en konden Tijmen en zijn vader in de rij staan om naar binnen te gaan. Eenmaal in het stadion keek Tijmen zijn ogen uit. Zijn allereerste keer in de ArenA! Ze kregen prachtige plekken, dicht bij het veld. Langzaam stroomde het stadion vol. Er was genoeg te zien tijdens het wachten tot de wedstrijd begon: de warming-up, mensen die binnenkwamen.

Tijmen bij de ingang

Eindelijk begon de wedstrijd. Al snel scoorde Ajax vlak voor Tijmen z´n ogen. De spelers liepen zelfs warm vlak voor Tijmen zijn neus! De 2e goal van Ajax was aan de andere kant, maar toen genoot Tijmen enorm van het gejuich in het stadion. Het was een hele mooie dag!

Heel erg bedankt voor deze geweldige belevenis AFCA Supportersclub!!!

Groeten van Tijmen en z’n vader Patrick

Naschrift AFCA Supportersclub: Fijn dat je genoten hebt, Tijmen! Deze dag was jou meer dan gegund. Op zo’n jonge leeftijd al mantelzorger zijn verdient alleen maar respect. Complimenten!

Patrick en Tijmen bij standbeeld Bobby Haarms

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!