Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gert en Djordy: “Een fijne vader-zoon-middag”

Gert en Djordy in de ArenA

De AFCA Supportersclub stelt voor iedere thuiswedstrijd van Ajax twee kaarten beschikbaar (supporter + begeleider) voor supporters die het momenteel niet makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door een ziekte, handicap of een andere maatschappelijke beperking. Eerder publiceerden we de volgende verslagen:

Dit keer is het de beurt aan Gert, die een verslag heeft geschreven over de wedstrijd die hij samen met zijn zoon Djordy heeft bezocht.

Het verslag van Gert en Djordy:

AJAX – FC Twente, 14 april 2024

“Een fijne vader-zoon-middag”

Samen met mijn zoon, die zich momenteel in een revalidatietraject bevindt vanwege een afgescheurde kruisband, heb ik het geluk gehad om de wedstrijd Ajax-Twente te kunnen en mogen bezoeken. Dit alles dankzij de Clubactie van de AFCA Supportersclub, van wie we de vrijkaarten hebben ontvangen voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Alles was die dag goed en netjes geregeld. We werden voor aanvang van de wedstrijd ontvangen door de penningmeester bij het prachtige beeld van Bobby Haarms. Daar werden ook de toegangskaarten aan ons overhandigd.

De zitplaatsen in het stadion waren geweldig, we zaten dichtbij het veld. Gelukkig was de wedstrijd uiteindelijk in de 2e helft meer dan de moeite waard. Bijkomend voordeel van de winst van ons aller Ajax op Twente was dat ik de maandagmorgen erop met een fijn gevoel naar kantoor kon gaan. Ik werk namelijk met veel Ajacieden.

Mijn zoon en ik hebben genoten van de thuiswedstrijd. Het was een mooie en fijne vader-zoon-middag bij de mooiste en grootste club van Nederland. Ik wil jullie – AFCA Supportersclub – hartelijk bedanken voor de geboden mogelijkheid om deze wedstrijd te kunnen bezoeken.

Een groet van Gert en Djordy

Gert en Djordy voor de ArenA

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!