Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stop de benoeming van Ruud Haarms!

Maandagavond 17 december vindt in de Johan Cruijff ArenA de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Vereniging AFC Ajax plaats. Al eerder besteedden wij aandacht aan een zeer omstreden agendapunt op deze ALV, namelijk de voordracht van Ruud Haarms hem te benoemen tot lid van de Bestuursraad.

In ons artikel van 7 december jl. (https://afcasc.nl/bestuursraad-afc-ajax-begaat-grote-misstap/) hebben wij duidelijk gemaakt waarom wij vinden dat deze man niet geschikt is voor genoemde functie. Niet alleen heeft hij de naam (van Bob) Haarms bezoedeld, ook is hij reeds eerder incapabel bevonden en past zijn voordracht niet in de lijn van een vereniging die wil verjongen en vernieuwen.

Na het nieuws van de voordracht, hebben wij direct ons ongenoegen aan de huidige Bestuursraad kenbaar gemaakt. Ook hebben wij getracht met hen het gesprek aan te gaan om deze kwestie te bespreken. Tot op heden hebben wij geen reactie ontvangen op ons statement.

Alle fanatieke supportersgroeperingen zijn het er unaniem over eens dat Ruud Haarms niet toe mag treden tot de Bestuursraad. Vandaag is dit in het stadion nogmaals duidelijk gemaakt.

De enige manier om deze wanvertoning tegen te gaan, is de leden nogmaals kenbaar te maken tegen de voorgenomen benoeming van Ruud Haarms te stemmen.

Wij gaan dit, in ieder geval, ter plekke nog onder de aandacht brengen.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!