Zoek
Sluit dit zoekvak.

Volledige informatie kaartverkoop KNVB bekerfinale!

Op 5 mei is het dan zover, dan speelt Ajax sinds 2014 weer eens een bekerfinale dit keer is de tegenstander Willem II. Ajax krijgt 15.000 kaarten voor de Ajacieden die afreizen naar de Kuip. Hiervan gaan 6000 supporters met de trein en 9000 met de bus. Er zijn 6 treinen en 180 bussen. De kaartverkoop start morgen op 17 april 2019, hierbij de volledige informatie over de kaartverkoop:

De kaartprijs voor de bekerfinale bedraagt €49,50, dit is inclusief een retourtje naar de Havenstad

Het vervoer gaat dus met bus en trein en wordt georganiseerd in clusters. Tijdens het kopen van je kaartje kan je zien voor welke clusters je kunt kiezen. Let op, als je bij elkaar wilt zitten, is het dus van belang dat je een kaartje hebt voor dezelfde cluster! De clusters vertrekken allemaal vanaf de Johan Cruijff Arena het is dus niet mogelijk om ergens anders op te stappen. De 1e clusters zullen vertrekken om 12.00 uur (trein) en om 12.45 uur (bussen). Hierna vertrekken de overige clusters gedurende de middag. Het is niet mogelijk om toch nog te wisselen van cluster!

 

Vanuit Tilburg zullen 18.400 supporters richting Rotterdam vertrekken.

Reden van dit verschil in aantal?
De meeste vervoersbedrijven willen die dag geen Ajacieden vervoeren. Daarom kunnen er niet meer dan 15000 kaarten worden aangeboden door de club. Dit is natuurlijk uitermate teleurstellend, maar wij laten ons daardoor niet uit het veld slaan. Dit is niet de eerste tegenslag die de Ajax-supporters wordt gedaan in het bekertoernooi. Er is daarom geen andere optie dan 90 minuten lang te knallen en onze jongens toe te schreeuwen naar de Dennenappel! Op naar de dubbel!

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!