Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voetballen!!!

Helaas hebben de beleidsbepalers (weer) besloten de stadions voor publiek te sluiten. Ondanks het feit dat nergens aangetoond is dat volle stadions de oorzaak zijn van de stijgende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, kiest het kabinet bekrompen voor de makkelijkste weg. Daarbij, een korte klap van drie weken is, gezien het verleden, natuurlijk ook een grap.

Vervolgens schieten meerdere clubs in de kramp en willen ze dat de KNVB de competitie tijdelijk stillegt. Want ja, met een volle bak zien RKC en Sparta meer kans een goed resultaat neer te zetten tegen ons Ajax dan zonder publiek. Voor de meeste clubs is het namelijk ‘de wedstrijd van het jaar’. Maar ook PSV en Feyenoord menen dat de competitie uitgesteld moet worden. Iets met financiële en economische belangen.    

Wij scharen ons achter Ten Hag en Ajax. Namelijk gewoon lekker voetballen. In Europa gaan alle competities door (met publiek!). Het ritme moet daarom behouden worden en uitstel betekent ook nog eens dat alles in het voorjaar gepropt zal worden. Juist in de tijd dat Ajax aan de knock-outfase van de Champions League begint. Ook wij willen natuurlijk dat er met publiek gevoetbald wordt maar met uitstel van de competitie los je niets op.

Ajax heeft inmiddels wel besloten alle kaartverkopen stil te leggen vanwege de nieuwe maatregel. Mocht een duel zonder publiek gespeeld worden, krijg je uiteraard het geld van de reeds gekochte kaarten terug.

Wordt vervolgd… 

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!