Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ticketalert Champions League en Eredivisie!

  • Champions League 

De aangekondigde versoepelingen betekenen ook goed nieuws wat betreft de kaartverkoop voor de Champions League en Eredivisie. Ajax mag daardoor de hele stadioncapaciteit uitverkopen. Geluksvogels die een kaartje weten te bemachtigen, ontkomen helaas nog niet aan de toegangsregels: een negatieve covid-test of een volledig vaccinatiebewijs. 

Op dinsdag 28 september (18.45 uur) speelt ons aller Ajax thuis tegen het Turkse Beşiktaş. Kaarten voor deze wedstrijd gaan vanaf aanstaande dinsdag om 10.00 uur in de verkoop en zijn verkrijgbaar vanaf € 39,50.

Seizoenkaarthouders krijgen 10% korting en hebben twee dagen de tijd om hun reservering af te rekenen. De overige clubcardhouders volgen vanaf donderdag 23 september.

Door de onzekerheid op langere termijn zal Ajax dit seizoen geen passe-partouts verkopen. 

  • Eredivisie 

De kaarten voor de thuisduels tegen FC Groningen op 25 september en FC Utrecht op 3 oktober om zullen vanaf aanstaande maandag om 10.00 uur in de verkoop gaan. Te beginnen met de seizoenkaarthouders, gevolgd door de overige clubcardhouders een dag later. 

Let op! 

Door onzekerheid op langere termijn zullen vooralsnog  alleen kaarten voor bovenstaande thuiswedstrijden in de verkoop gaan 

Houd onze website en social media in de gaten voor meer update m.b.t. kaartverkoop

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!