Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rust zacht, Lola!

Rust zacht, Lola

De AFCA Supportersclub is in diepe rouw vanwege het overlijden van erelid Lola. Deze F-Sider van het eerste uur stond eind jaren negentig aan de wieg van de Onafhankelijke Fanclub Ajax, zoals de AFCA Supportersclub in zijn eerste jaren heette. Daarnaast was hij één van de oprichters van het allereerste honk, dat te vinden was onder vak F in De Meer. Direct nam hij ook een bestuursfunctie op zich, die hij tot zo’n vijf jaar geleden bekleedde. Daarmee heeft hij het honk in De Meer, de twee afgebrande honken én het huidige honk in de ArenA als bestuurslid meegemaakt.

Lola ging al sinds 1969 naar zijn club. Uit en thuis was hij een vaste verschijning. Zelfs tijdens zijn ziekte was hij er, op een ereplek binnen de Johan Cruijff ArenA. Zijn loyaliteit kende geen grenzen. De betekenis die Lola voor Ajax, de F-Side en Ajax-supporters in het algemeen had is onbeschrijfelijk groot. Zijn inzet, gedenkwaardige acties en markante verschijning zullen nooit vergeten worden.

De AFCA Supportersclub is Lola enorm dankbaar voor alles wat hij voor de AFCA Supportersclub, Ajax en de supporters gedaan heeft. Wij wensen de familie en vrienden van Lola heel veel sterkte toe.

Lola, rust zacht!

Bestuur en vrijwilligers AFCA Supportersclub

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!