Zoek
Sluit dit zoekvak.

Parkeren bij uitwedstrijden

Rondom het bezoeken van uitwedstrijden hebben Ajax-supporters jarenlang gratis kunnen parkeren bij Borchland. Helaas moet de parkeerplaats aldaar wijken voor onder meer woningen. Sinds het afgelopen seizoen is het daardoor niet meer mogelijk om te parkeren bij Borchland, maar voor uitsupporters is er ook nog geen alternatief voor gratis parkeerplekken.

Wij hebben vanuit meerdere supporters vragen gehad over deze situatie. Na jarenlang gratis te hebben kunnen parkeren is dit voor trouwe Ajacieden namelijk een flinke tegenvaller. De AFCA Supportersclub heeft over deze kwestie navraag gedaan bij de Ajax-directie. Zij geven aan dat er momenteel geen gratis alternatieven worden aangeboden door de club. Hierbij is het goed om te weten dat Ajax de parkeerkosten bij Borchland continue op zich heeft genomen, waardoor iedere Ajacied er rondom uitwedstrijden met een bus- en treincombi gratis kon parkeren.

Wij raden iedere uitsupporter aan om voor het komende seizoen te zoeken naar (goedkope) alternatieven. Deze zijn er namelijk genoeg rondom de Johan Cruijff ArenA. Uiteraard blijven wij samen met Ajax in gesprek om te kijken naar nieuwe mogelijkheden voor voordelige parkeergelegenheid.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!