Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op naar volgend seizoen!

Het seizoen is afgelopen en dat betekent dat we de balans kunnen opmaken. Voetballend kunnen we er kort over zijn: het was enorm slecht en het moet veel beter volgend seizoen. Gelukkig spelen we in ieder geval Europees voetbal volgend seizoen en kunnen we ons weer opmaken voor een aantal mooie tripjes. Ook is er steeds meer duidelijk met het aanstellen van een nieuwe trainer en het aanblijven van Alex Kroes.

Support

Ondanks het belabberde seizoen heeft onze selectie kunnen rekenen op enorme steun van onze achterban, zowel in de Johan Cruijff ArenA als in de nationale en Europese uitvakken. Hoe slecht het ook was, de support bleef. Na dit seizoen is de term “successupporters” wat ons betreft dan ook verleden tijd. In de Eredivisie was elk uitvak (waar we welkom waren) uitverkocht, wat heeft gezorgd voor een 100% bezettingspercentage. Op naar volgend seizoen!

John van ‘t Schip

Als iemand dit seizoen heeft bewezen een Ajacied te zijn, is het wel John van ‘t Schip. Op het moment dat Ajax aan de afgrond stond en John zelf enorm zware persoonlijke omstandigheden had, heeft hij toch de keuze gemaakt om in te stappen bij Ajax, waar niet veel andere mensen dat wilden doen. We zijn John daarom ook enorm dankbaar voor wat hij heeft gedaan voor Ajax en zijn blij dat hij hoogstwaarschijnlijk werkzaam blijft bij de club.

Het was dit seizoen natuurlijk een dramatisch seizoen, maar wij zijn Ajax en zijn de grootste club van Nederland. De enige club met drie sterren op de borst. Wij komen altijd terug.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!