Zoek
Sluit dit zoekvak.

ONS NIEUWE AJAX LOGO!

Woensdag 14 juli 2021 gaat de geschiedenisboeken in als een historische dag. Ajax presenteerde gister een nieuw thuisshirt met daarop het ‘nieuwe’ Ajaxlogo. Het enige echte Ajaxlogo. Een tijdloos logo dat passie en kracht uitstraalt.

Dit logo is niet alleen een verwijzing naar het (roemrijke) verleden, maar verbindt ook heden en toekomst. Het verbindt jong en oud. Het verbindt de supporters met de club! Een win ‐ winsituatie voor Ajax, sponsoren en supporters. Voor Ajax biedt dit logo commercieel enorm veel kansen en voor de supporters gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

Als supporters zijn wij verheugd met het nieuwe, maar oh zo vertrouwde, logo dat aankomend seizoen op de borst van het heilige wit ‐ rood ‐ witte thuisshirt prijkt. Decennia lang hebben we ervoor gepleit om het gezicht van de club weer in ere te herstellen. Nu dat is gebeurd, willen we dat graag vieren.

Dit doen we door Ajax te bedanken via een filmpje, welke inmiddels via social media wordt gedeeld. Tevens rijdt vanaf vandaag de zogenaamde ‘Logobus’ door heel Amsterdam. Deze Logobus rijdt twee weken lang en stopt op verschillende (bekende) locaties. We vertellen je nog niet in detail wat we op die locaties gaan doen, maar leuk wordt het zeker! Denk hierbij aan giveaways en unieke fotomomenten.

Ajax, bedankt voor ons nieuwe clublogo!

Campagneteam ‘Ons nieuwe Ajax logo!’

Voor actuele informatie en ontwikkelingen, kijk op onze website en/of volg onze social media kanalen

Website: www.ajaxlogo.nl

Facebook: ajalogo.nl

Instagram: @ajax.logo

YouTube: AjaxLogo

De campagne wordt gesteund door: AFCA Supportersclub, Supportersvereniging Ajax en Ajax Supporters Delegatie (vertegenwoordiging van alle vooraanstaande Ajax groeperingen)

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!