Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onana

Het zal ongetwijfeld niemand ontgaan zijn, onze eigen doelman die zegt schijt te hebben aan de Ajax-supporters. Sinds 29 oktober 2021 beschouwen wij Onana niet meer als Ajacied en dat werd destijds duidelijk gemaakt door middel van een artikel op de website van de F-side.

Onana heeft na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Sparta in de media met beledigende woorden gesproken over de achterban van Ajax. Ook wilde hij de overwinning niet vieren samen met zijn teamgenoten, wat voor zichtbare irritatie zorgde bij onder andere Daley Blind en Davy Klaassen. Spelers die hem altijd hebben gesteund. Dit egoïstische gedrag van Onana kan niet los gezien worden van zijn zeer slechte prestaties. De keeper geeft duidelijk niet meer om Ajax en zijn teamgenoten en wij ook al geruime tijd niet meer om hem. Het zou dus logisch zijn om hem niet meer op het veld te zien in het restant van dit seizoen.

Wij hebben over de kwestie contact gezocht met de Ajax-directie en de vraag bij hen neergelegd hoe zij hier tegenaan kijken. Wat ons betreft is er geen plek meer voor Onana bij Ajax. We hopen zo spoedig mogelijk een reactie te ontvangen van de directie met een inhoud die ons voldoening geeft.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!