Search
Close this search box.

Oefenwedstrijden in eigen land

Oefenwedstrijden in eigen land

Vanavond speelt Ajax de eerste openbare oefenwedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. Om 18.30 uur zal er op sportpark Bovenmolen in Oldebroek afgetrapt worden tegen het Belgische Sint-Truiden. De AFCA Supportersclub is blij dat er dit jaar weer een aantal openbare oefenwedstrijden in eigen land zijn. Dit is ook wat wij het afgelopen jaar bij Ajax kenbaar hebben gemaakt: de voorbereiding op het seizoen ‘traditioneel’ weer starten met oefenwedstrijden in eigen land. Om oefenwedstrijden in eigen land te kunnen spelen gelden een aantal randvoorwaarden. Zo moet de plaatselijke amateurclub beschikken over de juiste accommodatie met een echt grasveld. Ook moeten de lokale autoriteiten meewerken om een oefenwedstrijd mogelijk te maken.

Gelukkig heeft Ajax er alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen.

Het spelen van oefenwedstrijden in Nederland met publiek is, evenals openbare trainingen, een belangrijk punt waar wij ons als supportersclub hard voor maken.

Ajax moet terug naar waar zij vandaan komt. Dat begint met binding met de jeugd in de regio en landelijk. En uiteraard met haar eigen supporters.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!