Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop Vitesse – Ajax

Zaterdag 3 augustus speelt Ajax de 1e uitwedstrijd van het eredivisie seizoen 2019/2020 tegen Vitesse.
Om 18:30 wordt er afgetrapt in Arnhem en er is plek voor 1000 Ajacieden!
De kaartprijs bedraagt €28,97 en er zijn 650 kaarten met opstapplaats Amsterdam en 350 met opstapplaats alternatief.

De kaartverkoop begint op 13 juli om 10:00 uur voor SCC NL+, op 20 juli voor SCC NL  en op 24 juli voor Ajaxlife NL en Jonge schare NL. Op 26 juli is eindigt de verkoop.

 

Vervoer – Opstappen – Omwisselen

Vitesse – Ajax betreft een verplichte buscombi met twee opstapplaatsen. Er zijn 650 kaarten beschikbaar voor opstapplaats Amsterdam en 350 kaarten beschikbaar voor opstapplaats Alternatief. Maak je gebruik van de bussen van de Supportersvereniging Ajax, koop dan een kaart met opstapplaats Amsterdam. Wanneer je een kaart hebt gekocht ontvang je op de donderdag voor de wedstrijd per e-mail de opstaptijden.

Als je een kaart met opstapplaats Amsterdam hebt gekocht, kun je niet opstappen op de alternatieve opstapplaats en andersom. Je dient op de stappen bij de door jouw gekochte opstapplaats.

Toegangsbewijs

Als je een kaart koopt ontvang je geen toegangsbewijs. De (Seizoen) Club Card met Uitkaart geldt namelijk als toegangsbewijs. Jouw uitkaart dient – voor aanvang van de wedstrijd – gescand te worden door de aanwezige Ajax stewards. Zonder (Seizoen) Club Card verkrijg je geen toegang tot het uitvak.

Busvervoer Ajax Life

Ajax Life organiseert naar de meeste uitwedstrijden busvervoer. Opstapplaatsen: Almere, Amsterdam (Middenweg), Leiden en Den Bosch. Voor dit uitduel dien je een kaart te kopen voor opstapplaats Amsterdam om je te kunnen aanmelden voor het busvervoer van Ajax Life.
Alle informatie over busreizen.

Overname

Een Uitkaart (lees: toegangskaart) is alleen overdraagbaar tussen uitkaarthouders onderling. Je bent bij iedere Nationale uitwedstrijd verplicht om jouw persoonlijke uitkaart en een geldig legitimatiebewijs te tonen. De koper dient een overname vooraf door te geven via dit formulier.

 

Bron: Ajax.nl

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!