Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop Vitesse – AFC Ajax (KNVB Beker)

Ajax speelt op 12 februari om 20:45 de uitwedstrijd tegen Vitesse voor de KNVB Beker.
De wedstrijd wordt gespeeld in het Gelredome.
Er zijn voor deze wedstrijd 1000 kaarten beschikbaar.

Het betreft een buscombi en een kaart kost €30,38.

Het verkoopschema geldt als volgt:
Zaterdag 01 februari 10:00 uur: SCC NL+
Zaterdag 03 februari 10:00 uur: SCC NL
Woensdag 07 februari 10:00 uur: Ajax Life NL
Woensdag 07 februari 10:00 uur: Jonge Schare NL
Woensdag 09 februari 23:59 uur: Einde verkoop

Vervoer – Opstappen – Omwisselen

Vitesse – Ajax betreft een verplichte buscombi met twee opstapplaatsen. Er zijn 650 kaarten beschikbaar voor opstapplaats Amsterdam en 350 kaarten beschikbaar voor opstapplaats Alternatief. Maak je gebruik van de bussen van de Supportersvereniging Ajax, koop dan een kaart met opstapplaats Amsterdam. Wanneer je een kaart hebt gekocht ontvang je op de maandag voor de wedstrijd per e-mail de opstaptijden.

Als je een kaart met opstapplaats Amsterdam hebt gekocht, kun je niet opstappen op de alternatieve opstapplaats en andersom. Je dient op de stappen bij de door jouw gekochte opstapplaats.

Toegangsbewijs

Als je een kaart koopt ontvang je geen toegangsbewijs. De (Seizoen) Club Card met Uitkaart geldt namelijk als toegangsbewijs. Jouw uitkaart dient – voor aanvang van de wedstrijd – gescand te worden door de aanwezige Ajax stewards. Zonder (Seizoen) Club Card verkrijg je geen toegang tot het uitvak.

Busvervoer Ajax Life

Ajax Life organiseert naar de meeste uitwedstrijden busvervoer. Opstapplaatsen: Almere, Amsterdam (Middenweg), Leiden en Den Bosch. Voor dit uitduel dien je een kaart te kopen voor opstapplaats Amsterdam om je te kunnen aanmelden voor het busvervoer van Ajax Life.
Alle informatie over busreizen.

Overname

Een Uitkaart (lees: toegangskaart) is alleen overdraagbaar tussen uitkaarthouders onderling. Je bent bij iedere Nationale uitwedstrijd verplicht om jouw persoonlijke uitkaart en een geldig legitimatiebewijs te tonen. De koper dient een overname vooraf door te geven via dit formulier.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!