Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop Telstar – AFC Ajax

Ajax speelt op 18 december om 18:30 de uitwedstrijd in de KNVB beker.
De wedstrijd wordt gespeeld in het Rabobank IJmond Stadion in IJmuiden. Er zijn voor deze wedstrijd 350 kaarten á €9,91 beschikbaar voor de supporters met een uitkaart. Helaas is deze wedstrijd alleen te bezoeken door middel van een auto/bus combi! De AFCA Supportersclub vind het jammer dat er voor deze wedstrijd geen vrij vervoer mogelijk is!

Het verkoopschema geldt als volgt:
Zaterdag 7 december 12:00 uur: SCC NL+
Maandag 9 december 12:00 uur: SCC NL
Woensdag 11 december 12:00 uur: Ajax Life NL
Woensdag 11 december 12:00 uur: Jonge Schare NL

Woensdag 11 december 23:59 uur: Einde verkoop

Vervoer – Opstappen – Omwisselen
Voor deze wedstrijd geldt een verplichte autocombi. Je dient met minimaal 3 personen af te reizen naar Telstar.

Toegangsbewijs
Als je een kaart koopt ontvang je geen toegangsbewijs. De (Seizoen) Club Card met Uitkaart geldt namelijk als toegangsbewijs. Jouw uitkaart dient – voor aanvang van de wedstrijd – gescand te worden door de aanwezige Ajax stewards. Zonder (Seizoen) Club Card verkrijg je geen toegang tot het uitvak..

Busvervoer Supportersvereniging Ajax
De Supportersvereniging Ajax organiseert naar de meeste uitwedstrijden busvervoer. Opstapplaatsen zijn: Almere, Amsterdam (Middenweg), Den Bosch en Leiden.

Overname
Een Uitkaart (lees: toegangskaart) is alleen overdraagbaar tussen uitkaarthouders onderling. Je bent bij iedere Nationale uitwedstrijd verplicht om jouw persoonlijke uitkaart en een geldig legitimatiebewijs te tonen. De koper dient een overname vooraf door te geven via dit formulier.

Controleer scanpunten
Je kunt je scanpunten controleren via Mijn Ajax. Deze wordt 2-wekelijks geupdate. Je bent zelf verantwoordelijk voor de controle van je behaalde scanpunten, indien scanpunten (onterecht) ontbreken dien je dit direct aan te geven.

Bron: ajax.nl

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!