Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop play-off-duel Ajax – APOEL

Ajax heeft zich gisterenavond geplaatst voor de playoffs van de Champions League, na de 2-2 in Thessaloniki wist Ajax met 3-2 af te rekenen in eigen huis.

De playoff wedstrijden zitten kort op elkaar en dus heeft Ajax voor de komende weken een druk programma. Ajax speelt eerst uit op 20 augustus en een week later op 28 augustus de thuiswedstrijd.
Op donderdag 15 augustus start om 12:00 uur de kaartverkoop, de goedkoopste tickets zijn al beschikbaar vanaf €29 voor seizoenkaarthouders dit is inclusief de 10% korting.

Je kan 2 kaarten kopen per seizoenskaart, let wel op als je al 1 passe-partout hebt gekocht kan je nog 1 extra kaart erbij kopen. Dit geldt niet voor de seizoenskaarthouders op de F-side, die kunnen na het kopen van een passe-partout geen extra kaart meer kopen.

De verkoop duurt 3 dagen, op 15 augustus kunnen seizoenkaarthouders kaarten kopen. Op 17 augustus 10:00 uur zijn de ajax-life kaarthouders aan de beurt en op 19 augustus 10:00 uur zijn de clubcardhouders aan de beurt voor de overige kaarten.

Over de uitwedstrijd is nog geen informatie bekend.

Bron: ajax.nl

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!