Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop FC Groningen – AFC Ajax

Ajax speelt op 26 januari om 14:30 de uitwedstrijd tegen FC Groningen.
De wedstrijd wordt gespeeld in het Euroborg stadion.
Er zijn voor deze wedstrijd 1100 totaal, 525 kaarten voor de auto combi deze kosten €13,95 en 575 kaarten voor de bus combi deze kosten €29,82.

Het verkoopschema geldt als volgt:
Zaterdag 4 januari 10:00 uur: SCC NL+
Zaterdag 11 januari 10:00 uur: SCC NL
Woensdag 15 januari 10:00 uur: Ajax Life NL
Woensdag 15 januari 10:00 uur: Jonge Schare NL
Woensdag 17 januari 23:59 uur: Einde verkoop

Vervoer – Opstappen – Omwisselen
FC Groningen – Ajax betreft zowel een auto- als buscombi.

Autocombi:
Voor de autocombi vanaf Drachten zijn er 525 kaarten beschikbaar. Vanwege de beperkte parkeercapaciteit bij het stadion, kunnen er maximaal 175 auto’s gebruik maken van de autocombi-regeling. Dit betekent dat op de wedstrijddag enkel auto’s met tenminste 3 supporters een wedstrijdkaart en een parkeerkaart ontvangen voor het bezoekersvak, nadat er is omgewisseld in Drachten.

Supporters die op voorhand geen autovervoer met tenminste 3 inzittenden kunnen organiseren, worden geadviseerd om te kiezen voor de buscombi vanaf de ArenA of voor het busvervoer van Ajax Life vanuit verschillende opstaplocaties. Indien je gebruik wilt maken van het busvervoer van Supportersvereniging Ajax, dien je een kaart voor de buscombi te kopen.

Buscombi:
Voor de buscombi zijn er 575 kaarten beschikbaar met als opstapplaats Amsterdam. Supporters die een kaart hebben gekocht voor de buscombi kunnen geen gebruik maken van de autocombi en andersom. Maak je gebruik van het busvervoer van de Supportersvereniging, koop dan een kaart voor de buscombi.

Alle kopers ontvangen uiterlijk 23 januari de informatiemail met de omwisseltijden.

Toegangsbewijs
Als je een kaart koopt ontvang je geen toegangsbewijs. De (Seizoen) Club Card met Uitkaart geldt namelijk als toegangsbewijs. Jouw uitkaart dient – voor aanvang van de wedstrijd – gescand te worden door de aanwezige Ajax stewards. Zonder (Seizoen) Club Card verkrijg je geen toegang tot het uitvak..

Busvervoer Supportersvereniging Ajax
De Supportersvereniging Ajax organiseert naar de meeste uitwedstrijden busvervoer. Opstapplaatsen zijn: Almere, Amsterdam (Middenweg), Den Bosch en Leiden.

Overname
Een Uitkaart (lees: toegangskaart) is alleen overdraagbaar tussen uitkaarthouders onderling. Je bent bij iedere Nationale uitwedstrijd verplicht om jouw persoonlijke uitkaart en een geldig legitimatiebewijs te tonen. De koper dient een overname vooraf door te geven via dit formulier.

Controleer scanpunten
Je kunt je scanpunten controleren via Mijn Ajax. Deze wordt 2-wekelijks geupdate. Je bent zelf verantwoordelijk voor de controle van je behaalde scanpunten, indien scanpunten (onterecht) ontbreken dien je dit direct aan te geven. Naar Mijn Ajax

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!