Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop Europese voorrondes

Informatie kaartverkoop Europese voorrondes

Vanwege de vijfde plaats van afgelopen seizoen is Ajax genoodzaakt om Europese voorrondes te spelen om zo een plek af te dwingen in de groepsfase van de Europa League of Conference League. Het is aan de nieuwe trainer Francesco Farioli en zijn staf om het elftal hierdoorheen heen te loodsen.

Passe-partout

Door de voorrondes begint seizoen 2024-2025 al in juli en daarbij is alle steun weer welkom. Vanaf dinsdag 11 juni om 14.00 uur kun je een blinde passe-partout kopen om verzekerd te zijn van een plek bij de thuiswedstrijden van de tweede en derde kwalificatieronde. Zie voor het volledige verkoopschema bovenstaande afbeelding.

De prijs van een passe-partout is ongeveer 25% goedkoper dan de prijs van twee losse kaarten. Seizoenkaarthouders van de F-Side kunnen één passe-partout op Zuid 1 bestellen. Ajacieden met een seizoenkaart op andere vakken kunnen twee passe-partouts voor hun vakken kopen. Let op: de verlengperiode voor seizoenkaarthouders op de F-Side loopt nog. Je kunt pas een passe-partout aanschaffen na verlenging van je seizoenkaart.

Er is een beperkt aantal passe-partouts beschikbaar. Je kunt deze kopen tot de loting op 19 juni. Informatie over de losse kaartverkoop per voorronde deelt Ajax wanneer de tegenstanders en het speelschema bekend zijn.

Data van wedstrijden en lotingen

Onze club start met een tweeluik in de tweede kwalificatieronde van de Europa League. Bij winst over twee wedstrijden stroomt Ajax door naar de derde kwalificatieronde. Mocht dit niet het geval zijn dan speelt het in de derde kwalificatieronde van de Conference League.

Tweede kwalificatieronde Europa League:
Speeldata: 25 juli en 1 augustus.
Loting: 19 juni

Derde kwalificatieronde Europa League of Conference League:
Speeldata: 8 en 15 augustus
Loting: 22 juli

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!