Search
Close this search box.

Informatie over kaartverkoop kwartfinale UCL & seizoenkaart

Informatie over kaartverkoop kwartfinale UCL & seizoenkaart
De kaartverkoop voor de kwartfinale van de UEFA Champions League start dinsdag 19 maart om 10:00 uur. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €55 euro voor seizoenkaarthouders. Net zoals bij de vorige ronde wordt de optie geboden om de eigen stoel te kopen.

Eigen stoel verkoop seizoenkaarthouders
Vanaf 19 maart 10:00 uur kunnen seizoenkaarthouders 2 dagen lang als eerste en met 10% korting een ticket voor hun eigen stoel in de Johan Cruijff ArenA kopen. De reservering voor seizoenkaarthouders staat dan klaar in hun Online Ticketshop-account (Inloggen > Mijn Ajax > Mijn Reserveringen). De reservering vervalt op 20 maart om 20:00 uur.

Net zoals bij de achtste finale, moeten we kaarten afstaan aan de UEFA. Seizoenkaarthouders voor die stoelen sturen we een mail met instructies, zodat zij toch van hun voorrang gebruik kunnen maken en een kaart elders in het stadion kunnen kopen.

Uitwedstrijd
Zodra we meer weten zullen we via de Ajax-kanalen meer informatie verstrekken over het bezoeken van de uitwedstrijd. Houd er rekening mee dat je een (seizoen) Club Card op je eigen naam moet hebben om in aanmerking te komen voor een kaart.

Verlenging seizoenkaarten
Seizoenkaarthouders kunnen van 29 maart tot en met 31 mei hun kaart verlengen.

Voor het grootste gedeelte van het stadion geldt een kleine prijswijziging. Dit betreft een lichte stijging door c.a. 1.5% indexatie en een 1.5% prijsverhoging. Daarnaast hebben we te maken met een landelijke BTW-verhoging van 3%. Voor de middenvakken aan de lange zijde geldt een andere prijsstelling. Hierover worden deze fans apart geïnformeerd.

De seizoenkaart voor het seizoen 19/20 is verkrijgbaar vanaf €242 euro. Kinderen onder de 13 jaar kunnen in het familievak al een seizoenkaart voor €161 euro krijgen.

Op vrijdag 29 maart ontvangen seizoenkaarthouders een bericht waarmee zij hun seizoenkaart kunnen verlengen. Hierin zal ook vermeld worden wat de prijswijziging inhoudt. Ajacieden die er volgend seizoen bij zijn, krijgen weer voorrang en 10% korting bij verkoop van Europese wedstrijden.

Nieuwe seizoenkaarten 19/20
Vanaf 29 maart is er ook een beperkte verkoop van nieuwe seizoenkaarten. Mocht dit aanbod niet aan de wensen voldoen, dan kun je wachten tot na 31 mei. Door de verwachte populariteit is het echter nog de vraag of er dan nog nieuwe seizoenkaarten beschikbaar zijn.

Bron: ajax.nl

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!