Zoek
Sluit dit zoekvak.

Informatie kaartverkoop halve finale Champions League

Ajax heeft zich gisterenavond geplaatst voor de halve finale van de Champions League, er werd een fantastische wedstrijd op de mat gelegd en de 1-2 voorsprong bleek genoeg om Juventus uit het bekertoernooi van de cup met de grote oren te gooien!

Aangezien we al bijna aan het einde van het seizoen zitten volgt de volgende Europese wedstrijd alweer in rap tempo, Ajax speelt eerst uit op 30 april en een week later op 8 mei de thuiswedstrijd. Op woensdag 24 april start om 12:00 uur de kaartverkoop, de goedkoopste tickets zijn al beschikbaar vanaf €58 voor seizoenkaarthouders dit is inclusief de 10% korting.

De verkoop duurt 3 dagen, op 27 en 28 april is er geen verkoop en op 29 april om 10:00 uur kunnen seizoenkaarthouders ervoor kiezen om een kaart te kopen voor een andere plek in de Johan Cruijff Arena. Dit kan alleen als er in een eerder stadium van de kaartverkoop nog geen kaart(en) zijn gekocht voor de eigen gereserveerde plek. Op 30 april 10:00 uur en 1 mei 10:00 uur zijn de clubcardhouders aan de beurt voor de overige kaarten.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!