Zoek
Sluit dit zoekvak.

Goed nieuws!

Een paar weken geleden informeerde Ajax ons dat de club bezig was met de voorbereidingen voor de verlenging van de seizoenkaarten 2021/2022. Zojuist werd hier meer over bekend.

Kort gezegd komt het er op neer dat de seizoenkaarten vanaf volgende week verlengd kunnen worden. Ajax gaat ervan uit dat de club bij aanvang van de nieuwe voetbaljaargang in een vol stadion mag spelen. Alle seizoenkaarthouders zijn dus in principe welkom, maar vooralsnog wel onder bepaalde voorwaarden. Zo mag je pas naar binnen als je ingeënt bent tegen corona of een negatieve test kunt laten zien. Ajax volgt hiermee de richtlijnen/regels van de overheid. Vanwege deze nog geldende maatregelen heeft de club besloten dat seizoenkaarthouders hun pas onbeperkt mogen uitlenen. Ook zal er aankomend seizoen geen opkomstplicht gelden voor seizoenkaarthouders op de F-Side. Verder is de prijs van de seizoenkaarten niet verhoogd.

Supporters die niet ingeënt zijn tegen corona, maar wel naar binnen willen, kunnen dat dus met een negatieve test. Over de kosten en geldigheidsduur van die test is nog geen duidelijkheid. Informatie hierover volgt snel.

Mocht in augustus de capaciteit van de Johan Cruijff Arena toch niet vol benut worden, dan zal er een loting plaatsvinden om supporters toegang te geven. Supporters die dan worden uitgeloot, hebben recht op compensatie.

De AFCA Supportersclub is verheugd dat Ajax er alles aan doet om zoveel mogelijk supporters (en ook zo snel mogelijk) weer toegang te verschaffen tot het stadion.

Wij kunnen niet wachten!

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!