Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geen verkoop passe-partouts voor groepsfase Champions League

Het eerste thuisduel in de groepsfase volgt al 28 september als het Turkse Besiktas op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. We hopen allemaal dat dit duel in een goedgevulde Johan Cruijff Arena gespeeld kan worden. De club volgt hierbij – net als bij de voorgaande wedstrijden – de maatregelen vanuit de Rijksoverheid.

 

Ajax speelt daarom op zeker en deelt na de komende persconferentie (14 of 17 september) van de overheid meer informatie over mogelijke kaartverkoop. Daarbij houdt de club dan uiteraard rekening met de dan geldende maatregelen.

 

Dit geldt voor zowel Europese uit- als thuiswedstrijden. Vanwege de onzekerheid op de langere termijn worden dit seizoen sowieso geen passe-partouts in de verkoop gebracht. Ajax bekijkt per duel de mogelijkheden voor kaartverkoop.

 

Voor wat betreft het bezoeken van Europese uitduels is Ajax in afwachting van meer informatie vanuit de Uefa en andere partijen. Zodra we hier iets over horen, maken we uiteraard meteen geluid. Hou ook de kanalen van @AjaxFancare in de smiezen.

 

Bron: Ajaxlife

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!