Search
Close this search box.

Geef Ajax Z’n Gezicht Terug!

Wie herinnert zich onze actie niet van april 2014 waarbij duizenden Ajaxsupporters de protestmars meeliepen om aandacht te vragen voor de terugkeer van het enige echte klassieke Ajaxlogo.

Verder werden er diverse sfeeracties in het stadion georganiseerd zoals een groot doek van het oude logo op Zuid 1 en 2 onder het motto “Ouwe, we missen je!” 

Helaas heeft deze campagne niet geleid tot de terugkeer van het echte logo als officieel clublogo. Desalniettemin heeft dit actiepunt altijd onze prioriteit gehouden en zullen wij er alles aan doen hiervoor te blijven strijden. Wat ons betreft is er maar één logo dat echt een Ajaxuitstraling heeft en dat is het oude/klassieke logo! 

Ajax heeft ondertussen ook wel in de gaten dat dit logo nog volop leeft onder de supporters en brengt al jaren merchandise uit met daarop de klassieke, Griekse god. Onlangs is er zelfs een adidas-vest verschenen met deze afbeelding. En tot ons genoegen zien wij dat Donny van de Beek dit vest meteen aantrekt. Top Donny! 

Wat is het toch mooi om het oude logo terug te zien op de borst van de spelers. Aan ons zal het niet liggen het echte Ajaxlogo weer terug op het wedstrijdshirt te krijgen. Het is tijd om weer massaal in actie te komen. Want dit is wat we willen: GEEF AJAX Z’N GEZICHT TERUG!

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts €10,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 10,- per seizoen kan dat!