Zoek
Sluit dit zoekvak.

Driemaal is scheepsrecht

Marc one of us

Ook de AFCA Supportersclub heeft kennisgenomen van de meest recente berichtgeving over Marc Overmars. Hierin komt naar voren dat Overmars tweemaal is benaderd voor een terugkeer bij Ajax. Onze reactie: ‘driemaal is scheepsrecht’.

De AFCA Supportersclub komt op voor de belangen van de fanatieke supporters van ons aller Ajax. Onze mening hebben wij op de tribune meerdere malen verkondigd, en wij zullen deze ook op dit moment niet onder stoelen of banken steken. Wij zien Marc Overmars graag terugkeren bij Ajax. We begrijpen de gevoeligheid van de hele zaak. Zeker in de tijd waarin we nu leven. Maar een verhaal heeft altijd twee kanten. Er is een belachelijke beslissing genomen door toenmalige RvC-leden om Overmars weg te sturen. Het is teleurstellend om te zien dat de huidige voorzitter van de RvC, die deze functie ‘tijdelijk’ bekleed, aan de NOS heeft laten weten dat een terugkeer er niet in zit zolang hij op die positie zit.

Marc, wij hebben je nooit laten vallen en dat zullen we ook niet gaan doen. Hopelijk tot snel bij de club waar zowel jij als wij enorm veel van houden. En als mensen het veld moeten ruimen om tot een terugkeer van jou te komen, dan is dat maar zo.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!