Search
Close this search box.

De vervuiler betaalt!

Over ruim een maand is het zover, de bekerfinale tegen Vitesse in De Kuip. De eerste prijs van het seizoen kan dan binnengehaald worden.
Voordat deze wedstrijd gespeeld wordt, is er nog wel een dingetje. Er schijnen namelijk nogal wat spandoekjes in De Kuip te hangen. En die moeten natuurlijk weg zijn vóór 18 april, da’s logisch. Immers, de finale wordt op neutraal terrein gespeeld en daar horen geen uitingen bij van andere clubs dan die de finale spelen.

Maar goed, de inwoners van de havenstad staan bekend als harde werkers dus dan moet het verwijderen van ruim 40.000 doekjes een peulenschil zijn. Een leuke afleiding tegelijkertijd want zoveel hebben ze nou ook weer niet om te juichen dit seizoen: allang geen beker- en Europese wedstrijden meer en zelfs de derde plaats lijkt niet haalbaar.

Hierbij dan ook een oproep voor de kuipbewoners: Haal die doekjes nou maar snel weg! En ze hoeven echt niet de volgende dag weer teruggehangen te worden. Zo soepel zijn we ook weer. Drie weken later kunnen wij namelijk nog een feestje bij jullie vieren wanneer het 35e kampioenschap beklonken wordt. Wel zo fijn als de entourage dan nog fris oogt. Oja, als het jullie toch iets teveel is die rommel zelf op te ruimen dan willen wij het ook wel doen maar eerlijk is eerlijk: de vervuiler betaalt!

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!