Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘De eerste ledenpassen zijn onderweg!’

Met veel enthousiasme en lichte trots kunnen we vermelden dat vandaag de eerste lichting nieuwe ledenpassen met de post verstuurd is richting een overgroot deel van de leden binnen onze AFCA Supportersclub.

Omdat deze leden massaal gehoor gegeven hebben aan onze oproep, door hun huidige adresgegevens aan ons door te geven middels de e-mail, sms en/of whatsapp-bericht, is het ons dan eindelijk gelukt om meer dan honderden passen verzendklaar te maken.

Het was een hele klus, waar veel voorbereiding voor nodig was en waar ook andere handelingen aan vooraf gingen m.n. het frequent en veelvuldig aanschrijven van leden met als doel ons ledenbestand te actualiseren en het uitvoeren van diverse controle inning(en) op de contributie 2021.

Hierbij willen wij van de ledenadministratie namens de AFCA Supportersclub, alle betrokken leden bedanken die contact met ons zochten om ons te informeren over hun NAW-gegevens. Aan jullie allen een ‘big shoutout’, want dankzij jullie support werd het voor ons mogelijk de ledenadministratie bij te werken en deze te kunnen updaten.     

Wil jij ook je nieuwe ledenpas ontvangen, maar heb je nog niet je huidige adresgegevens aan ons doorgegeven? Wacht niet en verstuur ons gelijk een mail met daarin jouw juiste contactgegevens, stuur je mail naar: ledenadministratie@afcasc.nl. Je kunt ons ook altijd een bericht sturen via onze website onder het kopje ‘Contact’ en/of bereiken via whatsapp.

Regelmatig versturen wij berichten via de nieuwsbrief en over de mail. Soms kan het gebeuren dat een mail onverhoopt als ongewenste mail (spam) wordt aangezien en word ons bericht onbedoeld ongelezen verwijderd door de server van een provider. Dit kan de reden zijn waarom nog een groot aantal leden niet gereageerd hebben op onze oproep en hun adres nog niet bevestigd hebben.

Dus bij deze laat je stem horen en laat ons weten als jij ook jouw ledenpas wil ontvangen! Wij kunnen dit voor je in orde maken.

We hopen jullie graag weer te zien in het Supportershome en bij de wedstrijden.

….Eén  Ajax!

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!