Zoek
Sluit dit zoekvak.

Contributie AFCA Supportersclub 2020  

Het zijn bizarre tijden, geen voetbal dus geen Ajax. Voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt is het een groot gemis. Maar ondanks deze gezapige periode zit de AFCA Supportersclub niet stil.

Mede door jouw jaarlijkse bijdrage kunnen wij ons blijven inzetten voor de belangen van de (fanatieke) Ajax-supporters. We hopen daarom ook dit jaar weer je financiële steun te mogen ontvangen.

De contributie van € 10,00 is al jarenlang ongewijzigd en ook dit jaar verhogen we de contributie niet. Vanwege de coronacrisis hebben we besloten de contributie niet, zoals gebruikelijk, meteen na onze ledenvergadering te incasseren maar daar nog even mee te wachten.

Aan het einde van deze maand zullen wij daarom de contributie van 2020 afschrijven. Is het rekeningnummer, dat bij onze ledenadministratie bekend is, niet meer juist? Bericht ons dan even via ledenadministratie@afcasc.nl. Dit geldt ook voor je adresgegevens.

Inmiddels bestaan wij alweer 20 jaar en lijkt het ons een mooi moment alle leden te voorzien van een nieuwe ledenpas. Voor het ontwerp van deze ledenpas schrijven wij een ontwerpwedstrijd uit. Binnenkort maken we bekend hoe je jouw ontwerp kunt insturen.

Tot slot bedanken wij je voor jouw steun en vertrouwen. Zonder onze leden kan de AFCA Supportersclub niet bestaan.

Met sportieve groet en blijf gezond!

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!