Zoek
Sluit dit zoekvak.

Check nu vast je Ajax-app voor kaartjes Johan Cruijffschaal

Ajax doet er alles aan om te voorkomen dat supporters zaterdag niet weer gedoe ervaren met het betreden van de Johan Cruijff Arena. Tegen Leeds (4-0) ging het behoorlijk mis, maar richting de aftrap tegen PSV werkt de club hard om de zaken op orde te krijgen.

Ajax heeft ons als supportersvereniging geïnformeerd dat de app weer werkt en dat ook de QR-codes voor het duel met PSV zichtbaar zijn. In plaats van vier uur voor de aftrap, kiest Ajax er nu voor om deze code al een dag voor de wedstrijd zichtbaar te maken. Kortom: check snel de Ajax-app om te controleren of dit bij jou ook het geval is.

Mocht het nou tóch zo zijn dat de QR-code of de app bij jou niet werkt, check dan je mail. Ajax heeft zojuist alle supporters met een kaartje gemaild wat te doen als dingen toch niet werken. Heb je de mail niet ontvangen, vraag dan even na bij de oorspronkelijke koper van het kaartje, die het kaartje met jou heeft gedeeld. Diegene zou de mail dan wel moeten hebben. Ajax raadt supporters aan de mail sowieso effe goed te lezen.

Bron: Ajaxlife.nl

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!