Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ajax- Utrecht met publiek!

Waar eerder een vergunning werd afgewezen door de gemeente Amsterdam voor het oefenduel met RKC Waalwijk, is deze nu wel verleend voor het oefenduel met Utrecht op donderdag 13 augustus (18.45). Vanwege de 1,5 meter maatregel mogen maar 4500 supporters aanwezig zijn. Alleen de eerste ring is geopend en een kaartje kost € 10 euro.
De kaartverkoop start op maandag 10 augustus om 12.00 uur. Elke seizoenkaarthouder kan één kaart per barcode kopen en maximaal twee kaarten per account.

Eindelijk dan een testmoment voor zowel Ajax als de supporters. Maar wel boordevol beperkende maatregelen conform het protocol van de KNVB. Al eerder spraken we van een mission impossible. Check maar eens de info van Ajax incl. video’s: https://www.ajax.nl/fans/wedstrijdinfo.

Zoals jullie weten, zijn we geen voorstander van een beperkt aantal supporters in de Johan Cruijff ArenA. Het is wat ons betreft niemand of iedereen. Maar goed, laten we positief blijven en deze opzet zien als een stap in de goede richting met hopelijk binnenkort weer een volle bak.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!