Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ajax schaam je kapot!

Onze club lijkt het sinds de uitschakeling in de Champions League helemaal kwijt te zijn. Tussendoor werden er nog wel ternauwernood punten gepakt, maar met mooi, aanvallend en verzorgd voetbal ging dat uiteraard niet. Daar waar Ajax toch voor staat; voor verzorgd en aanvallend spel in combinatie met Amsterdamse bluf. Dat wat we zeker al een lange tijd niet meer gezien hebben. Tegenstanders krijgen nu het gevoel dat er wat te halen valt.

Waar de ploeg mazzel had in de thuiswedstrijd tegen Sparta is het daarna alleen nog maar (meer) bergafwaarts gegaan. Van de uitschakeling in de Europa League tot het definitief verspelen van een voorsprong van 10 punten op nummer twee AZ. Dan wacht woensdag ook nog het bekerduel tegen FC Utrecht.

Met deze inzet, mentaliteit en dit passieloze spel gaat het zeker niet lukken. Ook kan er geen excuses meer worden gebruikt voor het missen van spelers, want alleen Neres ontbreekt nog. Het elftal is dit seizoen grotendeels intact gebleven, maar de belangrijke vedettes geven niet thuis en nemen de ploeg niet op sleeptouw.

De spelers zouden eens een keer een voorbeeld moeten nemen aan de supporters die altijd (thuis en uit) 100% geven!

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!