Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ajax komt met tijdelijke oplossing voor problemen in toegangsapp

bron AjaxLife https://www.ajaxlife.nl/articles/2021/10-oktober-2021/ajax-komt-met-tijdelijke-oplossing-voor-problemen-in-toegangsapp

Na een heerlijke voetbalweek voor Ajax, wacht zondag alweer de topper tegen PSV. Rondom het duel met Borussia Dortmund werkte de Ajax-app, waarmee supporters het stadion binnen komen, niet bij iedereen optimaal. De club komt nu met een tijdelijke oplossing om de doorstroming te bevorderen.

Wij hebben ontiegelijk veel zin in de kraker tegen de rivaal uit Eindhoven. Jullie vast ook, maar dan wil je natuurlijk wel op tijd in de Johan Cruijff Arena zijn. Voorafgaand aan het Champions League-duel met Dortmund ondervonden sommige supporters helaas hinder in de Ajax-app en dat wil de club aanstaande zondag voorkomen.

De QR-code, die toegang geeft tot het stadion, is zoals altijd op te halen in de Ajax-app. Deze kun je vervolgens scannen bij de toegangspoorten van de Arena. Lukt dit bij jou niet? Dan is het goed om te weten dat je het mobiele ticket ook kunt openen via mijntickets.ajax.nl

AANBEVOLENAjax kan in Dortmund rekenen op vol uitvak!

Ajax adviseert iedereen om dit tijdig te doen. Je ticket voor de wedstrijd tegen PSV staat al klaar, dus je kunt direct aan de slag. Het is belangrijk om te weten dat het voorlopig ook mogelijk is om het ticket op te slaan op je telefoon of er een screenshot van te maken. Voorheen kon dit niet, maar vanaf nu is dit tijdelijk wél mogelijk.

Wanneer je dit thuis alvast doet, beschik je ook over het toegangsbewijs mocht het internet rondom de Johan Cruijff Arena wegvallen. Dit is een tijdelijke oplossing, zolang de app geoptimaliseerd wordt. Ajax werkt daar hard aan.

Verder raden wij iedereen aan om op tijd naar het stadion te komen. Door de Coronacheck duurt het momenteel langer om je plekje op de tribune te bereiken. En hee, hoe lekker is het om Ajax al tijdens de warming-up te ondersteunen! Zorg dat je bij de entree tot het stadion ook de Corona Check-app en je legitimatie bij de hand hebt. Dit bevordert de doorstroming.

Tot zover de zaken die vooraf geregeld kunnen worden. Daarna is het natuurlijk vooral belangrijk om Ajax hartstochtelijk aan te moedigen en hopelijk te genieten van een geweldige wedstrijd. Wij hebben er zin in!

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!