Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ajax houdt prijs seizoenkaart zo goed als gelijk

Met nog maar een paar wedstrijden te gaan, wordt het ook tijd alvast met een schuin oog naar seizoen 2018/2019 te kijken. De prijzen van de seizoenkaarten zijn bekend en Ajax kiest ervoor slechts een indexatie door te voeren. Een seizoenkaart wordt een paar eurootjes duurder.

De prijzen van de seizoenkaarten zijn al een aantal jaar op rij niet gestegen en ook dit keer wordt er geen prijsverhoging doorgevoerd. Ajax houdt het bij indexatie van 1,4 procent en dit komt in de praktijk neer op vrijwel dezelfde prijs voor een seizoenkaart.

De Supportersvereniging Ajax vindt het positief dat de club na overleg met de SVA en AFCA Supportersclub ervoor kiest om de prijs gelijk te houden. Ajax boekt succes op commercieel vlak en daardoor hoeft er geen extra geld gegeneerd te worden via seizoenkaarten.

Je kunt via de afbeelding onderaan dit artikel nagaan wat je tijdens seizoen 2018/2019 betaalt voor jouw stoel. Zoals je ziet, komt het erop neer dat verreweg de meeste vaste bezoekers echt maar een paar eurootjes meer kwijt zijn.

Ook volgend seizoen is er een familievak in de Johan Cruijff Arena. Kinderen tot en met dertien jaar krijgen 50 procent korting op hun seizoenkaart. Als peildatum wordt 1 augustus 2018 gehanteerd.

Je kunt je seizoenkaart per 26 maart 2018 verlengen. Ajacieden met een seizoenkaart op de F-side moeten even geduld hebben en kunnen pas begin mei voor verlenging kiezen. Eerst moet duidelijk zijn of de drempel is gehaald en je voldoende thuisduels hebt bezocht.

Ajax verkocht voor het huidige seizoen in totaal 43,489 seizoenkaarten en dat was goed voor een record. We hopen van harte dat er straks opnieuw mooie cijfers vallen te noteren en de JC Arena in het nieuwe seizoen weer volstroomt.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!