Search
Close this search box.

Aanbod Ajax voor huidige seizoenkaarthouders

Als supporter maar zeker als seizoenkaarthouder werd dit seizoen jouw loyaliteit en geduld behoorlijk op de proef gesteld. Het is immers al ruim een jaar geleden dat we massaal een wedstrijd van onze Godenzonen konden bezoeken. Maar het einde lijkt nu dan toch echt in zicht.

Vooruitlopend hierop doet Ajax, na overleg met de ASD, de seizoenkaarthouders van het lopende seizoen een aanbod waar we blij van worden. Ajax deed eerder de belofte de wedstrijden, welke niet bezocht konden worden, te compenseren. Tot en met 20 april kunnen supporters deze compensatie aanvragen in ‘Mijn Ajax’. Uiteraard is er ook de mogelijkheid af te zien van (gedeelde) compensatie. Ajax biedt vier mogelijkheden waarbij in alle gevallen jouw rechten voor komend seizoen blijven staan.

  1. 35 % doneren en 65 % terugvragen
  2. 65 % doneren en 35 % terugvragen
  3. 100 % doneren
  4. 100 % terugvragen

Vanzelfsprekend zouden wij als AFCA Supportersclub het op prijs stellen als jullie Ajax hierin willen tegemoetkomen. De club wordt financieel namelijk behoorlijk geraakt door de coronacrisis en ook volgend seizoen willen we weer dat Ajax het hoogst haalbare brengt en om de prijzen meespeelt. Tegelijkertijd kunnen wij natuurlijk niet in de portemonnee van de supporters kijken. Wat jullie keuze wellicht positief beïnvloedt, is de tegenprestatie van Ajax.

Ajax heeft namelijk bij iedere afzonderlijke keuze een heel mooi en passend aanbod:

  1. Een uniek retro Ajax-jack (nergens te koop!) inclusief het door ons gekoesterde klassieke logo
  2. Het unieke Ajax-jack plus uniek Ajax-borstbeeld
  3. Het unieke Ajax-jack en borstbeeld uitgereikt door een (oud-)speler tijdens een exclusief evenement
  4. Niets, maar das logisch

Nadat je een keuze hebt gemaakt, heb je zelfs nog 14 dagen de tijd om jouw keuze te wijzigen in ‘Mijn Ajax’. Pas daarna is de keuze definitief. Al met al een uitstekende regeling wat ons betreft. Steun je club, doneer en laadt de Johan Cruijff ArenA met het retro Ajax-jack rood kleuren! Eén AJAX!

Foto’s: AFC Ajax

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!