Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bezorg een Ajacied een onvergetelijke dag met twee kaarten voor Ajax

Lass en zijn vader in de ArenA

Iedere Ajacied heeft wat ons betreft recht op een zorgeloze dag Ajax. Zeker de Ajacieden die het om uiteenlopende redenen niet makkelijk hebben. Daarom stelt de AFCA Supportersclub voor elke thuiswedstrijd in de Eredivisie twee kaarten beschikbaar aan supporters met bijvoorbeeld een handicap, een ziekte, of supporters die het om een andere reden allemaal even niet meezit. We stellen bewust twee kaarten beschikbaar, zodat deze supporter de wedstrijd met een vriend, familielid of begeleider kan bezoeken.

Geef iemand op!

Ken jij iemand in jouw omgeving die wij een groot plezier zouden doen met een zorgeloos dagje Ajax? Twijfel dan niet en geef hem of haar dan snel op via het formulier op deze pagina. Ons streven is om bij zo veel mogelijk Ajacieden op deze manier een glimlach op het gezicht te kunnen toveren, maar er is uiteraard wel sprake van een selectieprocedure. Elke aanmelding wordt zorgvuldig door ons bekeken, behandeld en handmatig bevestigd. Dit kan betekenen dat er soms een poos overheen gaat voordat je reactie van ons krijgt. Heb dus even geduld nadat je het formulier hebt ingevuld.

Er zijn wel enkele voorwaarden:

• De aanmelder of degene die aangemeld wordt moet lid zijn van de AFCA Supportersclub. Nog geen lid? Je kunt je hier voor slechts € 12,- per seizoen aanmelden.
• Op de wedstrijddag worden foto’s gemaakt van de supporter en begeleider.
• De supporter en begeleider worden weergegeven in een bericht inclusief foto op de kanalen van de AFCA Supportersclub.

Ten slotte: wij beschikken helaas niet over invalideplekken. Deze zijn aan te vragen bij de Ajax Foundation. Om de door ons aangeboden zitplaatsen te kunnen bereiken is het noodzakelijk dat de aangemelde supporter enigszins goed ter been is. Want hoewel het mogelijk is om de lift te gebruiken, er zal er op een goed moment toch een trap beklommen moeten worden.

Wij rekenen op jullie en hopen ook dit seizoen dankzij jullie inzendingen weer vele Ajacieden een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen.