Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop thuiswedstrijden Eredivisie 


Zoals bekend is de toegestane bezettingsgraad van de Johan Cruijf Arena verhoogd naar de volle 100%. Dit betekent dat er ook weer kaarten in de verkoop gaan voor de aankomende thuiswedstrijden. De resterende wedstrijden tot aan de winterstop zullen binnenkort in de verkoop gaan. Wil jij graag één of meerdere wedstrijden bijwonen of iemand meenemen? Lees dan goed de onderstaande informatie door. 


Ajax – PSV 


Op zondag 24 oktober wordt er om 16.45 uur afgetrapt voor de topper tegen PSV. Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf woensdag 13 oktober 10.00 uur verkrijgbaar. Er zal ongetwijfeld veel animo voor deze wedstrijd zijn, dus wees er snel bij. 


De seizoenkaarthouders krijgen uiteraard eerst de gelegenheid om kaarten aan te schaffen, gevolgd door leden van de supportersvereniging die een poging mogen wagen op donderdag 14 oktober. De clubkaarthouders kunnen vanaf 15 oktober kaarten bestellen mits er nog beschikbaarheid is. 


Overige thuiswedstrijden 


Vanaf woensdag 27 oktober start de losse kaartverkoop voor de resterende thuisduels. Ajax zal het dan opnemen tegen onder andere promovendus Go Ahead Eagles en AZ Alkmaar. 
Meer informatie omtrent de verkoop van de thuiswedstrijden is te vinden op de website van Ajax zelf.


Seizoenkaarthouders F-Side


Seizoenkaarthouders van de F-Side kunnen vanaf woensdag 13 oktober 10.00 uur maximaal één kaart voor het thuisduel met PSV bijkopen voor de overige vakken in het stadion. Het is helaas niet mogelijk om voor je eigen vak bij te kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 45.

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!