Zoek
Sluit dit zoekvak.

2019, wat een jaar!

Als we terugblikken op het afgelopen kalenderjaar mogen we concluderen dat 2019 sportief een topjaar is geweest voor ons Ajacieden. Ajax sleepte dit jaar in Nederland alle prijzen in de wacht, we werden kampioen, wonnen de Johan Cruijffschaal én de KNVB-beker.
Dit alles met een record aantal goals van maar liefst 163 in dit kalenderjaar. En wat te denken van de indrukwekkende Champions League campagne. Fantastische trips en een ongeëvenaarde sfeer tijdens zowel de uit- als thuiswedstrijden. Met als absolute hoogtepunten het vernederen van Real Madrid in Bernabéu met 1-4 en de winst op Juventus in Turijn in de kwartfinale. 

Maar ook het seizoen 2019-2020 zijn we goed begonnen: de eerste seizoenshelft sluiten we af als winterkampioen met overwegend mooi en uitstekend voetbal. Ook al moeten we het Europees met de Europa League doen, er staan wellicht nog mooie dingen te gebeuren in het nieuwe jaar. 

Op supportersgebied blijven wij ons inspannen om ook in 2020 voor de belangen van onze leden en Ajax-supporters op te komen. Op onze steun mogen jullie rekenen!

De AFCA Supportersclub wenst iedereen fijne feestdagen en alvast een mooi begin van 2020. We zien jullie graag weer na de winterstop bij ons aller Ajax!

Sluit je aan

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 12,- per seizoen kan dat!