DMH

De Meersche Helden

Ons team bestaat uit vrijwilligers die De Meersche Helden het bestaansrecht geven.
Deze stichting is opgezet voor en door supporters.
Het team De Meersche Helden bestaat uit ruim 40 vrijwilligers die verschillende taken binnen de stichting uitoefenen. De meeste vrijwilligers houden zich bezig met het Supporters Fanzine, we hebben de schrijvers die het Fanzine vullen en de verkopers die het Fanzine 5 a 6 keer per seizoen aan de man brengen.
De laatste jaren zijn er meerdere taken binnen de stichting bij gekomen, we staan op de jaarlijkse open dag van Ajax, we organiseren sinds 2012 ook busreizen naar Europese uitwedstrijden en we sponsoren evenementen daar waar we kunnen (denk hierbij o.a. aan het jaarlijks terugkerend Bobby Haarms zaalvoetbaltoernooi).

Ook hier word alles gedaan door ons vrijwilligers team. Onze doelstelling is alle supporters te informeren over wat er binnen en buiten onze club speelt, helaas kunnen we niet op tegen de social-media. Dit houd in dat we niet altijd het laatste nieuws hebben maar desondanks laten diverse groeperingen hun stem positief en soms ook kritisch horen.

Ook het verleden word niet vergeten, er valt immers door de jaren heen veel te vertellen over onze club. Sinds het begin van het Fanzine krijgen we ook medewerking van Ajax, meerdere malen per seizoen mogen wij een interview afnemen met iemand vanuit de club, hebben wij als stichting problemen (denk hierbij aan verkoop buiten het stadion) dan ook kunnen wij aankloppen bij Ajax en die helpt ons daar waar het kan.

SLUIT JE AAN

Ben jij al lid van de AFCA Supportersclub? Voor slechts € 10,- per seizoen kan dat!